News

News: 427
Feb 16, 2023

День Єднання

Єднаймося, українці! В єдності наша сила! Сьогодні, 16 лютого 2023 року, у Могилівському ліцеї ім. І.М. Шишканя було проведено низку онлайн-заходів з нагоди Дня Єднання. Класними керівниками 1-11 класів організовано виховну годину: «Україна – єдина країна». Учні 7 класу долучилися до Всеукраїнської онлайн-акції "Долоньки миру" та флешмобу «Україна понад усе!» На уроках образотворчого мистецтва учні 5,6,7 класів старанно працювали над малюнками за темою: "Разом до Перемоги!" Ми сильна та незламна нація! Давайте тримати стрій та йти далі до перемоги!
Feb 15, 2023

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Далекий грудень 1979 року... Далека та чужа країна - Афганістан. Війна... Скільки смертей... Ніхто та ніщо не має бути забутим..

Класні керівники разом з учнями переглянули фільми про бойові дії в Афганістані. На уроках образотворчого мистецтва учні 6,7 класів старанно працювали над малюнками за темою: "Мій біль - Афганістан". Ця знаменна дата збігається з одним з найбільших християнських свят – Стрітенням Господнім. В цей день, молімося за душі захисників нашої Батьківщини і за полеглих воїнів в Афганістані.
Feb 7, 2023

"Розумне та практичне використання Інтернет-ресурсів”.

З метою вивчення основ безпечного користування мережею Інтернет та правил електронного спілкування і захисту особистої інформації. Учителі зосередили увагу учнів на головних проблемах: обачність, пильність, захист, доброзичливість, сміливість у мережі.
Jan 29, 2023

Пам'ятай про Крути!

29 січня, вшановуємо пам'ять героїв Крут. Бій під Крутами - символ подвигу в ім'я нашої держави. З метою вшанування пам'яті загиблих під Крутами в Могилівському ліцеї ім.І.М. Шишканя проведено ряд заходів: - урок мужності «Подвиг героїв Крут: подвиг через століття»; - інформдайджест "Мужність і біль України"; - перегляд відеоролика "Лист без конверта", присвячений воїнам Крут.
Jan 27, 2023

Міжнародний День пам’яті жертв Голокосту.

Вшановуючи пам’ять загиблих жертв Голокосту в Україні, у Могилівському ліцеї ім. І. М. Шишканя проведено тематичні заходи: урок-реквієм "Голокост трагедії XX століття", віртуальна година пам'яті "Голокост: цього не можна забувати...", інформаційна година " Бабин Яр". Учні вшанували пам'ять жертв Голокосту в рамках акції "Запали свічку пам’яті: Свіча Голокосту не згасне".
Jan 24, 2023

24 роки з дня смерті українського поета Олександра Федосійовича Зайвого

Пам'ять про поета-земляка О. Зайвого завжди житиме в його віршах, в усіх творчих надбаннях, які він з любов’ю залишив своїм нащадкам.
Jan 22, 2023

День Соборності України

З метою виховання в підростаючого покоління глибокої поваги та любовi до Батькiвщини, нацiональної свiдомостi, людської гiдностi, виховання у них почуття патріотизму та з нагоди відзначення Дня Соборності України, в Могилівському ліцеї ім.І.М. Шишканя були проведені онлайн-заходи під гаслом "Україна Соборна. Разом до Перемоги!".
Jan 16, 2023

Участь у ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад

16 січня у Могилівському ліцеї ім. І.М. Шишканя відбулося вручення солодких подарунків від сільської ради учням, що відзначилися високими успіхами у навчанні, старанністю та сумлінністю, стали претендентами на участь у ІІІ етапі Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад. Шкільний колектив вдячний Могилівській сільський раді за увагу та турботу до обдарованих дітей.
Dec 26, 2022

Учасники Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад!

Завершився ІІ етап предметних олімпіад 2022-2023 н.р. 16 учнів нашого ліцею та учителі-предметники приклали всі зусилля для досягнення високих результатів
Dec 23, 2022

Вітаємо всіх із прийдешніми святами - Новим роком та Різдвом Христовим!!!!

У нашому закладі була проведена акція "Привітай Захисників України".