News

News: 427
May 4, 2023

Вибір підручників для 10 класу на 2023-2024 н.р.

1 травня 2023 року УЦ Могилівському ліцеї ім. І.М. Шишканя пройшло засідання педагогічної ради, на якому було обрано підручники для 10 класу, за якими будуть навчатися учні ліцею наступні 5 років.
May 2, 2023

2 травня загін ДЮРП зустрівся з працівником 24-ї державної пожежно-рятувальної частини 8-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

Фахівець ВЗЗзПНС Дніпровського району ЦЗД ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області Сергій Шаповал розповів про основні правила поведінки в надзвичайних ситуаціях, ознайомив дітей з видами вогнегасників. У ході розмови пригадали з учнями причини і наслідки виникнення пожеж. Наприкінці зустрічі Сергій Віталійович подарував дітям буклети та брошури, щоб важлива інформація завжди була під рукою.
Apr 26, 2023

Чорнобиль...Біль...Трагедія...Пам'ять...

Сьогодні минуло 37 років від цієї трагедії! Вона сталася у ніч з 25 на 26 квітня 1986 року о 1 годині 23 хвилині 40 секунд. Над четвертим реактором Чорнобильської атомної електростанції несподівано велетенське полум’я розірвало нічну темряву…
Apr 19, 2023

22 квітня - Міжнародний День Землі.

Свято чистої води, чистої землі, чистого повітря. Це день нагадування про екологічні катастрофи, війни. День, коли кожна людина повинна задуматися над тим, що Земля потребує турботи і захисту. Наші діти стурбовані тим, як виглядає Земля сьогодні. Планета сумує, тому що у нас в Україні війна. Та все одно, діти сподіваються, що людство зможе все виправити. Настане Мир в Україні і Планета Земля буде щаслива!
Apr 17, 2023

День пожежної охорони

17 квітня в Україні відзначають День пожежної охорони. Історія цього свята вельми цікава. Справа в тому, що в даний час в Україні діє два закони, що дозволяють пожежникам країни двічі (також 17 вересня) на рік відзначати своє професійне свято. Рятувальники бережуть наше життя щодня, за що команда "ЖАР" Могилівського ліцею ім.І.М.Шишканя щиро дякує сміливцям.
Apr 16, 2023

З Великоднем!

Могилівський ліцей ім. І.М.Шишканя щиро вітає всіх з Великоднем! Нехай це величне свято наповнить серця світлими почуттями надії і любові, дарує щастя та добро. Бажаємо радості, здоров'я, добробуту і благополуччя. Миру та злагоди вашим сім’ям та українській землі! Христос Воскрес!
Apr 13, 2023

Переможці Міжнародного дистанційного багатожанрового конкурсу «ШансЛенд Festival»

За результатами Міжнародного дистанційного багатожанрового конкурсу «ШансЛенд Festival» стали переможцями та посіли призові місця: - у номінації "Художнє читання" : Скобель Розалія, учениця 9 класу, за виконання художнього твору : "Любіть Україну" В. Сосюри - звання Лауреата ll ступеня ( учитель української мови та літератури Галаган Н.О.); Петречко Андрій, учень 8 класу, за виконання художнього твору : "Думи мої, думи мої..." Т.Г. Шевченка - звання Лауреата III ступеня ( учитель української мови та літератури Тарасенко А.Є.). - у номінації "Живопис": Булах Кароліна, учениця 6 класу, за створення художніх робіт: "Стежками Каменяра", "Натюрморт", " З Великоднем" - звання Лауреата l ступеня ( керівник Манько А.М.); Гречка Анна, учениця 6 класу, за створення художніх робіт: "Шевченко в моєму серці", "Натюрморт", " Великдень" -звання Лауреата l ступеня ( керівник Манько А.М.).
Apr 4, 2023

Вибір підручників для 5 та 6 класу

03.04.2023 року в Могилівському ліцеї ім.І.М. шишканя пройшло засідання педагогічної ради, присвячене вибору підручниікв для 5 та 6 класів на 2023-2024 навчальний рік.
Apr 3, 2023

До уваги батьків майбутніх першокласників!

З 3 квітня до 31 травня оголошується набір дітей до першого класу на 2023-2024 навчальний рік за програмою Нової Української школи
Apr 3, 2023

Екскурсія до Царичанського районного відділу ДСНС

В рамках руху дружин юних рятувальників-пожежних (ДЮРП) фахівцями Царичанського районного відділу ДСНС було організовано екскурсію для учнів Могилівського ліцею ім. І.М. Шишканя у складі команди ДЮРП, аби більш детально ознайомитись з професією пожежника-рятувальника.